ads
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

مراحل سازماندهی پنتری

چکیده کوتاه مطلب

سازماندهی انبار یا پنتری کار کوچکی نیست، و پس از سازماندهی، نیاز به همکاری همه افراد خانه برای حفظ نظم دارد. با استفاده از مراحل زیر میتوانید پنتری خود را بصورت تخصصی سازماندهی کنید. با تمیز کردن شروع کنید کل انباری خود را خالی کنید و قبل از شروع فرآیند سازماندهی آن را کاملا تمیز […]

سازماندهی انبار یا پنتری کار کوچکی نیست، و پس از سازماندهی، نیاز به همکاری همه افراد خانه برای حفظ نظم دارد. با استفاده از مراحل زیر میتوانید پنتری خود را بصورت تخصصی سازماندهی کنید.

  1. با تمیز کردن شروع کنید

کل انباری خود را خالی کنید و قبل از شروع فرآیند سازماندهی آن را کاملا تمیز کنید. هر چیزی که تاریخ مصرف گذشته است یا زیاد استفاده نمی شود را دور بیندازید. به روز کردن وسایل و مواد غذایی کمک میکند تا بتوان پنتری مرتب تری داشت و انها  را زمان بیشتری نگه داشت.

 

  1. لیست اقلام را تهیه کنید

پس از حذف اقلام قدیمی، دیگر نیاز نیست ظرف های ذخیره سازی برای مواد غذایی و وسایل اضافی خریداری کنید.اینگونه، هزینه شما نیز برای خرید ظروف اضافی کم میشود. فهرستی از لوازم اصلی انبار خود تهیه کنید و مرتباً آن را به روز کنید. وقتی زمان خرید خواربار است، لیست خود را با خود ببرید.

 

  1. دسته بندی کنید

اقلام مشابه را کنار هم قرار دهید. مثلا روغن ها، ماد شوینده، میان وعده ها، مواد غذایی خشک و از این قبیل را در یک قسمت قرار دهید.بدین صورت وسایل شما به طور حرفه ای تقسیم بندی میشود و در مواقع ضروری و نیاز میتوانید به راحتی آنها را پیدا کنید.

  1. از ظروف در دار استفاده کنید

برای صرفه جویی در فضا، مواد غذایی بسته بندی شده را در سبدها و سطل هاو ظروف در دار  نگهداری کنید. جعبه‌ها و کیسه‌ها به‌خوبی در ظروف ذخیره‌سازی جای می‌گیرند، نه اینکه به‌صورت آزاد روی قفسه چیده شوند. قوطی های پلاستیکی یا شیشه ای شفاف با درب های محکم برای نگهداری مواد غذایی خشک شده ایده آل هستند.

  1. برچسب بزنید

سطل ها، ظروف و قفسه ها را برچسب بزنید تا همه اعضای خانواده شما بدانند اقلام در کجا قرار دارند. میتوانید از برچسب‌ساز برای برچسب‌گذاری سریع یا بچسب های دستی استفاده کنید تا بتوانید به راحتی نوشته ها را تغییر دهید.

6. از درب ها استفاده کنید

اگر پنتری شما درب دارد، سازمان دهنده ها و قفسه هایی را روی آنها آویزان کنید. با این کار فضای بیشتری برای مواد دارید. کنسروها، ادویه ها، روغن ها و شیشه ها معمولاً برای این نوع سازمان دهنده ها مناسب هستند.

  1. یک مکان مناسب برای کودکان بسازید

قفسه پایینی را با تنقلات پر کنید تا بچه ها بتوانند به کنار گذاشتن مواد غذایی کمک کنند و به راحتی یک میان وعده را خودشان بردارند. قابلیت مشاهده و برچسب‌گذاری یک نکته کلیدی است، بنابراین بچه‌ها می‌توانند با دانستن اینکه اقلام در کجا ذخیره می‌شوند، به حفظ روش سازماندهی کمک کنند.

 

  1. از فضای اضافی دیوار استفاده کنید

فضای خالی دیوار میتواند بخش خوبی برای بزرگتر کردنِ فضای ذخیره سازی در پنتری شود. قلاب ها می توانند اقلام غیر خوراکی مانند پیش بند، جاروها و کیسه های خرید قابل استفاده مجدد را در خود جای دهند.

 

9. سازماندهی را حفظ کنید

ممکن است پنتری شما بعد از مدتی به هم ریخته شود. همیشه اقلام را در جای مناسب خود قرار دهید و با در دسترس و قابل مشاهده نگه داشتن غذا، به حفظ نظم آن کمک کنید. تقریبا دو بار در ماه زمان کافی را برای سازماندهی مجدد مواد و اقلام صرف کنید.

ads
  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *