طراحی و لجستیک
فضاهای ناهار خوری حیاط دارای عناصر خاصی هستند که باید در طراحی و چیدمان فضای باز در نظر گرفته شوند. بسیاری از این مقررات طراحی و چیدمان برای هر فضای ناهار خوری قابل اجرا است.
- درهای بیرون ساختمان باید به راحتی قابل هدایت باشند
- باید علامتی بگذارید که مشخص شود فضای بیرونی شما باز و قابل استفاده برای مشتریان است
- همه موارد باید این قابلیت را دشاته باشند که در صورت نیاز در شب به طور کامل جمع شوند و خیابان باز شود
- تابلوها ، روشنایی و سایر تزئینات را می توان به کف یا دیوارها ثابت کرد
- وسایل باید در برابر باد شدید ، به ویژه در کفهای ناهموار مقاومت کنند
- مبلمان فضای باز باید ضدآب، مقاوم در برابر اشعه یو وی و قابل جابجایی باشند
- برای راحتی و محافظت بیشتر از چترهای فضای باز استفاده کنید
- بخاری و یا فن های فضای باز باید تعبیه شوند
اندازه گیری فضای باز رستوران
همانطور که برای فضای داخلی خود یک طرح تقسیم بندی ترسیم می کنید. باید فضای بیرونی رستوران خود را نیز اندازه گیری کنید تا میزان مبلمان مورد نظر خود را تعیین کنید. همان اصول مربوط به شلوغی رستوران یا کافه که باید رعایت شود را اعمال کنید. چقدر فضا دارید و شکل آن چگونه است؟ آیا مانند یک بالکن طولانی و باریک است یا مانند یک عرشه گسترده است؟
در مورد فضای قابل استفاده ، جریان و شکل فضای بیرونی فکر کنید.میتوانید برای فضای بیرون از میزهای متعدد و کوچک و صندلی های باریک تر و چهارپایه استفاده کنید تا فضای کماری را اشغال کنند. اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای مهمانان در نظر گرفته اید و کارکنان نیز بتوانند به راحتی در بین صندلی ها قدم بزنند.