چگونه روانشناسی رنگ را در طراحی داخلی اعمال کنیم

دسته بندی :طراحی و دکوراسیون داخلی ۲۱ تیر ۱۴۰۰ 919

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعد از گذراندن وقت در فضای خنثی و سبک ، احساس آرامش بیشتری می کنید؟ یا بعد از حضور در یک اتاق رنگارنگ و پرانرژی ، انرژی دریافت کرده اید؟ این مسئله احتمالاً به روانشناسی رنگ مربوط می شود (ارتباط بین احساسات  ما و رنگ) ، که تأثیر زیادی در طرح های طراحی داخلی دارد.

روانشناسی رنگ ابزاری قدرتمند برای طراحی داخلی است که بیش از هر عامل دیگری بر اتمسفر اتاق تأثیر می گذارد. هر تم رنگی احساسات خاصی را برمی انگیزد ، بنابراین ، هنگام انتخاب رنگ ها ، مهم است که چه جوی را می‌خواهید ایجاد کنید و اینکه کدام رنگ ها به شما کمک می کند تا به این مهم دست پیدا کنید.

اگر می‌خواهید از رنگ‌آمیزی عجیب استفاده کنید و یا کل خانه را رنگ کنید ، این نکات به شما در کشف تاثیرگذاری رنگ‌ها کمک می‌کند:

قرمز –  شدیدترین رنگی است که سطح انرژی اتاق را افزایش داده و آدرنالین را به فضا پمپاژ می کند. جاه طلبی و قدرت عمل همه خصوصیاتی هستند که به این رنگ نسبت داده می شوند ، به همین دلیل رنگ قرمز گزینه مناسبی برای دفاتر خانگی و فضاهای خلاق است. در اتاق نشیمن یا ناهار خوری ، رنگ قرمز مردم را به هم نزدیک می کند و مکالمه را هیجان می بخشد. در راهروی ورودی نیز تاثیر خوبی روی اولین مواجه می‌گذارد.

زرد – رنگ زرد گرمای نور خورشید را می گیرد و انرژی مثبت را به فضا بر می‌گرداند. این یک انتخاب عالی برای آشپزخانه ها ، اتاق های ناهار خوری و حمام ها است ، جایی که می‌تواند انرژی‌بخش و دعوت کننده باشد. سایه‌های طلایی را برای روشن شدن گوشه‌های تاریک خانه استفاده کنید تا به خلق نور و فضا کمک کند.

آبی – یکی از قوی‌ترین رنگ‌ها در طیف روان‌شناسی رنگ است. آبی فشار خون و تنفس را کند می‌کند و ضربان قلب را کاهش می دهد. رنگ های عمیق و جسورانه در ایجاد احساس اعتماد به نفس موثر هستند و با ویژگی هایی مانند وفاداری ، اعتماد ، صلح و موفقیت ارتباط دارند. این رنگ، آرامش بخش و آرام قلمداد می شود و اغلب برای اتاق های خواب و حمام هایی که می خواهند محیطی آرام بخش ایجاد کنند ، توصیه می شود.

سبز – با ترکیب کیفیات روح‌‌نواز رنگ آبی و خوش‌بینانه‌ی رنگ زرد ، این رنگ تقریباً برای استفاده در هر اتاقی از خانه مناسب است. این افکار تعادل ، رشد و ترمیم را در روانشناسی رنگ بر می‌انگیزد.، بلافاصله دنیای طبیعی را به ذهن متبادر می کند واحساس  رهایی را القا می‌کند اما گرمای کافی را برای ارتقا آسودگی و دورهم جمع شدن را دارد.

بنفش – بنفش با طیف وسیعی از احساسات مثبت عمبق و خلاقانه تا  خیال‌انگیز و اشرافانه همراه است. جذابیت سلطنتی دارد و تجملاتی را نشان می دهد که حضور واقعی را ارائه می دهد. می‌توانید برای بیش‌ترین اثرگذاری در اتاق رختکن و یا راهرو از آن استفاده کنید.

رنگ‌های خنثی –  سایه هایی مانند سیاه ، خاکستری ، سفید و قهوه ای در پالت یک طراح داخلی حیاتی هستند. فضیلت آنها در انعطاف پذیری‌شان است. به چیزهای زنده رنگ اضافه کنید و برای زیبایی بیش‌تر آن را حذف کنید. خاکستری یکی از آن رنگ های همه کاره است که می تواند گرم یا سرد باشد و احساس آرامش و امنیت را برانگیزد. بی طرفی رنگ مشکی به آن کیفیت ایمن در برابر شکست می بخشد و ظرافتی را ایجاد می کند که منجر به قدرت ، درام و رمز و راز می شود.

امیدواریم که پست وبلاگ ما به شما کمک کرده باشد تا روانشناسی انتخاب رنگ خود را درک کنید. برای الهام بیشتر ، به مجلات ، کتاب های تزئین و وب سایت ها برای ایده ها نگاه کنید و همچنین اجازه دهید منسوجات شما راهنمای شما باشند. ما مشتاقانه منتظر شنیدن نحوه پیش‌برد این مطالب توسط شما هستیم!

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: